Csinos, csajos sütés-főzés virágos jókedvben

 LG MH6589PR - a virágba borult mikró

A hűtőszekrény és mosógép után most megérkezett és tökéletes összhangot alkot a konyhában az LG Electronics borvörös, virágmintás háztartási elektronikai termékcsaládjának harmadik tagja, a mikrohullámú sütő. Egyszerre letisztult és egyedi. A feltűnő díszítéssel olyan a konyhában, mint estélyi ruha dekoltázsán a nyakék: ha nincs ott, nagyon hiányzik.
Szépsége vonzza az éhes tekinteteteket, de arisztokratikus megjelenése tiszteletet, és türelmet parancsol. Az ízek magukért beszélnek: nemcsak szép, főzni is tud. Sőt grillez is. A gyárilag telepített főzőprogramokkal Ön csak kiválasztja az étel típusát, megadja a súlyát, a többi már a sütő dolga.
A készülék egy gombnyomással aktiválható programokkal csökkenti a konyhában töltött időt. Az „Automatikus főzés” funkcióval a melegítendő étel típusa és súlya alapján készíthetjük el kedvenc ételeinket, az „Automatikus kiolvasztás” és az „Automatikus melegítés” funkciók külön-külön programokat kínálnak, így előbbi a vörös húsok, szárnyasok, halak és kenyérfélék kiolvasztására, utóbbi a pizzák, a szószok és curry melegítésére szolgál.
Késnek a családtagok? A melegen tartás funkció a grill hőjével vigyázva őrzi az étel frissességét. A tegnapi főételt is nyugodtan asztalra teheti melegítés után, mert ismét friss és ízletes lesz.
A 25 literes készüléket gyerekzárral is ellátták és a kialakítása is a kényelmünket szolgálja: a hagyományos mikrohullámú sütőktől eltérően lekerekített belső terének hála a tisztítása is egyszerű.

Bruttó ajánlott fogyasztói ára 40.000 Ft körül mozog.
0 Responses