Hűvösen elegáns konyhai ékszer

LG GR-P227LDBJ - a Swarovski kristályokkal díszített konyhai ékszer

A borvörös-virágos side-by-side LG hűtőszekrénye az ajtófronton Swarovski kristályokkal díszítve egy konyhai tünemény.
A jelenkor követelményeinek megfelelően egy sor kényelmi megoldással vértezték fel, így a No Frost belső tér higiénikus és szagmentes is, sőt a leolvasztással sem kell többet bajlódnia. A belső levegő áramoltatásának köszönhetően kisebb a hőmérséklet különbség és ha tele van a kezünk, elegendő könyökünkkel megérinteni, majd a minibár ajtaja hidraulikusan lenyílik és akár 22kg terhelést is elbír. Innen, a hűtőajtó kinyitása nélkül könnyen elérhetjük kedvenc italainkat, ezáltal kevesebb meleg levegő áramlik a hűtőtérbe.
Észrevette, hogy a gyümölcsök és a zöldségek a tárolás során sokkal hamarabb mennek tönkre? A páratartó zöldségrekesz egy speciálisan bordázott felületű rekesz, melynek tetejéről fokozatosan párolog el az azon kicsapódott nedvesség, ezáltal biztosított az optimális páratartalom a rekeszben. Így a zöldségek és gyümölcsök tovább őrzik meg frissességüket.
Természetesen "A" energiaosztályos besorolású és az Opti Temp Zóna, az ajtóra szerelt jég-, jégkása- és vízadagoló és az érintőgombos panel LED kijelzővel is a kényelmünket szolgálja.

Ára kb. 500.000 Ft körül mozog.
0 Responses