Szupercsendes, intelligens női álom

LG F1406TDSPU - szupercsendes és a végtelenségig intelligens

Az LG gőz Inverter Direct Drive motor biztosítja a csendes és rázkódásmentes mosást, mely technológia szerint a motor közvetlenül a tengelyre van építve. Nincs áttétel, szíj, amely súrlódást generál és rezgéseket okoz, a kevesebb mozgó alkatrész pedig megbízhatóbbá teszi. Az eredmény pedig szupercsendes, tartós és rezgésmentes mosógép, mellyel akár éjjel is moshat. A motor energiatakarékos, így kevesebb lesz az energiaszámla, és a környezetet is kíméli. "A++" energiaosztályba tartozik, így 20%-al hatékonyabb az "A" energia-osztályhoz képest. 10 év garanciát kapunk hozzá!
Gőzfrissítési funkcióval is rendelkezik. A gőz könnyen átadja a hőenergiát, fellazítja a gyűrődéseket, majd felfrissíti a textil szálait, ezáltal a ruha simább és puhább lesz, mint hagyományos mosással. A szagokat is hatékonyabban távolítja el, mivel mélyen a szálak közé hatol és megsemmisíti a mikroszkópikus részecskéket, melyek a kellemetlen szagokat okozzák. Sőt a negatív ionoknak köszönhetően csökkenti a ruhák statikus elektromosságát is.
Az atkák, pollenek és az állatszőr gyakran okoznak a családban allergiát. A forró vízzel ellentétben a gőz hőmérséklete folyamatosan 99°C fok felett van, ezért elpusztítja az allergéneket és segít abban, hogy ne maradjanak mosószermaradványok a ruha szálai között a mosás végeztével, így az érzékeny bőr nincsen kitéve irritációnak.
Az intelligencia "programjának" azonban itt még nincs vége: az esőztetőmosás-rendszernek köszönhetően víztakarékos, áramszünet esetére ott van a ciklusmegőrzési rendszere, rendelkezik töltetérzékelővel, elvégzi a dobfertőtlenítést és a 9 program és 11 választható opciónak köszönhetően pedig biztosan mindenki megtalálja magának a megfelelő mosási ritmust.

Ára kb. 270.000 Ft körül mozog.
0 Responses