Lily Allen - It’s not me, it’s you CD (2009)


Lily Allen a semmiből tűnt elő három évvel ezelőtt, és azóta legalább annyiszor kerül magánéleti botrányai miatt a brit újságok címlapjára, mint zenéje kapcsán, bár azzal sem lehet semmi panasza, hiszen Alright, Still című debütlemezének sikere talán csak Amy Winehouse második lemezéhez mérhető a brit énekesnők közül. Ami általában nem sikerül az indie zenekaroknak, az sikerült Lily Allennek, tipikusan brit életérzéssel teli számai ugyanis a szigetországon kívül is nagy sikert arattak, és manapság is gyakran felcsendül a Smile vagy az LDN még a magyar bevásárlóközpontokban is. Lily Allen tehát a brit kultúra egyik első számú terjesztőjévé lépett elő, de emellett zeneileg is teljesen rendben volt már az első album is.
A botrányok mellett az utóbbi időben stúdióba is vonult és Greg Kurstin producerrel felvette második albumát. Az eredmény egy slágeres, nagyon erős lemez lett, ami biztos, hogy a hazai rajongókat is meggyőzi arról, hogy Lily nem egyalbumos énekesnő!
Ezzel a lemezzel több mint egy évet késett, azonban így talán egy kiforrottabb, érettebb produkciót kaptunk, amire valószínűleg megérte ennyit várni.

Tracklista:
  1. Everyone's at It
  2. The Fear
  3. Not Fair
  4. 22
  5. I Could Say
  6. Back to the Start
  7. Never Gonna Happen
  8. Fuck You
  9. Who'd Have Known
10. Chinese
11. Him
12. He Wasn't There
0 Responses